Meer informatie? Bel voor een afspraak 06 206 313 91

Over ons /

Meer informatie over Studio van Rijn

Over Studio van Rijn

Studio van Rijn is gevestigd in Moerkapelle. Onze opdrachtgevers komen vooral uit het Midden en Klein Bedrijf maar ook particulieren en verenigingen hebben hun weg naar onze studio gevonden.
Wij verzorgen uw logo of complete huisstijl tot het designen- bouwen en beheren van uw website.
Sinds 2010 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van internet software, waaronder professionele websites. Van eenvoudige 'mini' tot aan SQL/database gestuurde websites. Bovendien zijn opdrachtgevers zeer tevreden over de snelle service en het geleverde resultaat.
Natuurlijk regelen wij ook email nieuwsbrieven !

Niet zomaar een internet studio...

Samen met u gaan wij de uitdaging aan. Of het nu gaat om een professionele (zakelijke) website of een op maat gemaakt stuk software, bij ons vindt u alles onder één dak. Natuurlijk kunnen wij ook een vertaalslag maken richting andere media, denk hierbij aan drukwerk of een interactieve commercial. In onze werkwijze vinden we 1-op-1 persoonlijk contact essentieel. U bent thuis in uw branche en wij willen onze specialisme met u bundelen.

Alleen het allerbeste...

Door onze ervaring en kennis nemen wij enkel genoegen met het allerbeste. Wilt u ook een website met de kwaliteit van een topbureau maar niet met de torenhoge kosten? Laat ons bewijzen dat kwaliteit en een mooie prijs, prima samen kunnen gaan.

Het is maar een website !?!

De tijd van zomaar even een website online plaatsen is voorbij. De consument wordt steeds bekender met het internet en heeft ook steeds hogere verwachtingen van een website. Wij helpen u uw doelgroep te prikkelen en om uw bezoekers om te zetten in klanten. Ontwikkeling is bij ons essentieel! U kunt ervan op aan dat wij de allerlaatste technieken en methodes voor uw website zullen gebruiken.

U bezoekt deze website niet voor niets...

Natuurlijk een goed teken, u heeft er voor gekozen (of staat op het punt) om uw online activiteiten uit te breiden. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens geheel vrijblijvend met ons te brainstormen. Wij delen onze kennis graag en willen u graag informeren! Maak vrijblijvend een afspraak!

honderden euro's besparen?

Een uitdagende website ontwikkelen kan al snel flink in de papieren lopen. Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs te realiseren.

Maak snel een afspraak!

Profiel

Bert van Rijn

Grafisch ontwerper
Webdesigner Professional
Php Professional