Meer informatie? Bel voor een afspraak 06 206 313 91

Onderhoud /

Hier kunt u onze onderhoudspakketten bekijken

Onderhoud van uw website

De ervaring leert dat een slecht onderhouden site geen goede indruk op bezoekers maakt. Een professionele site dient dan ook goed te worden onderhouden! Ook zal het regelmatig updaten van de site de vindbaarheid in zoekmachines vergroten. Wilt u dat uw site na oplevering actueel blijft? Sluit dan een onderhoudscontract op maat af. Wij voeren onderhoudsopdrachten doorgaans direct na ontvangst, maar in ieder geval binnen drie werkdagen uit. Wijzigingen die niet kunnen wachten worden per direct uitgevoerd.

Onderhoudspakketten

Basis: 3 uur onderhoud per jaar € 115,-
Plus: 6 uur onderhoud per jaar € 215,-
Premium: 10 uur onderhoud per jaar € 335,-
Business: meer dan 10 uur onderhoud per jaar
De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Omschrijving

Onderhoudspakket Basis
Als u zelf de website gaat bijhouden is dit een goed contract. Technische en programmeer delen worden door ons gedaan. De inhoud zoals foto's en tekst wijzigt u dan zelf. Wij zorgen voor blijvende vindbaarheid in de zoekmachines. Dit betekent dat uw website wordt nagekeken en gecontroleerd in zoekmachines. De zoekcode wordt aangepast. Gaat u de website niet zelf bijhouden, dan kunt u dit contract inzetten voor kleine aanpassingen (teksten of een enkele foto).

Onderhoudspakket Plus
We optimaliseren de vindbaarheid, voegen foto's en teksten toe of passen die aan. Pagina's kunnen worden bijgemaakt waarbij ook het menu moet worden aangepast. Ook verrichten we technische aanpassingen waarbij programmeerkennis is vereist. Hebt u een fotoalbum, dan kan er 2 keer per jaar gewisseld en bijgeplaatst worden.

Onderhoudspakket Premium
We optimaliseren de vindbaarheid, voegen foto's en teksten toe of passen die aan. Pagina's kunnen worden bijgemaakt waarbij ook het menu moet worden aangepast. Ook verrichten we technische aanpassingen waarbij programmeerkennis is vereist. Ten slotte plaatsen van extra fotoalbums en houden een webwinkel bij.

Extra uren buiten het door u gekozen pakket kosten € 45 per uur exclusief 21% BTW.

Onderhoudspakket Business
Alle soorten (onderhouds)werkzaamheden tegen een gereduceerde prijs van € 30,- per uur exclusief 21% BTW.

Partners:

Wij werken samen met onder andere:

- CMS-leveranciers
- ontwerpbureaus
- drukkerijen
- beletteringbedrijven
- fotografen
- tekstschrijvers
- vertaalbureau's
- computerbenodigheden

enz....